Delavnica vokalnega popotovanja “Vocal Odyssey” z Nessi Gomes

Delavnica vokalnega popotovanja “Vocal Odyssey” z Nessi Gomes

Original price was: 150,00 €.Current price is: 130,00 €.

Podajte se na vokalno popotovanje z edinstveno Nessi Gomes. Skupaj bomo raziskovali in odkrivali globine Ljubezni in sprejemanja sebe, svoje izrazne esence, pri čemer nas bo Nessi vodila z mehkobo lastnega glasu in globino zvočnih melodij. Delavnica je namenjena VSEM, tako izkušenim pevcem kot tudi tistim, ki izkušenj z lastnim glasom še nimate.

13. avgust 2024 | 11:00 | Hiša Lisjak – Na jasi (Vransko)
Šifra: Ni na voljo Kategorija: Oznaka:

Opis

“Vocal Odyssey” je transformacija, je globoko, a igrivo potovanje doživetega razkrivanja “skrivnosti” in zdravilnih razsežnosti nam lastnega in “v biti intimnega” glasbila – našega Glasu.

Na tem popotovanju se bomo morda prvič, morda ponovno, povezali s preprostim, prvobitnim in nam naravnim načinom izražanja našega prirojenega, resničnega in izvornega Glasu, ki sega onkraj sodb, travmatično bolečih prepričanj in omejujočih “pogojevanj”.

Skupaj bomo raziskovali in odkrivali globine Ljubezni in sprejemanja sebe, svoje izrazne esence, pri čemer nas bo Nessi vodila z mehkobo lastnega glasu in globino zvočnih melodij, v podporo in “smerokaz preboja” skozi lastne predstave, izkušnje in doživljanje Glasu ter nas tako, kar se da, približala našemu prvinsko, popolno nepopolnemu toku “človeškega”. Naravno je občutiti in doživljati odnos s svojim edinstvenim, naravnim izražanjem, kateremu se premnogokrat v izziv postavljajo neravnovesja našega vsakdanjega življenja in odnosov.

Tovrstna delavnica je POTOVANJE, na katerem bomo skupaj potovali na krilih vibracije zvoka, glasu in melodij, kar je kot nalašč za vse, ki si želimo tudi na takšen način omogočiti ne le izkušnjo, temveč tudi dopustiti in si omogočiti PRETOČNOST ČUTENJA NAJGLOBLJE INTIME in si posledično ustvariti lahkotnejšo izkustvo notranjega miru in pomirjenosti na poti osebne rasti.

Dodatne informacije

Meni

veganski, vegetarijanski, mesni

Title

Go to Top