Past Events

NESSI GOMES – PRVIČ V SLOVENIJI

Ljubljanski grad Grajska planota 1, Ljubljana, Slovenija

V sklopu svoje evropske turneje v Slovenijo prvič prihaja, ena najuspešnejših in svetovno priznanih glasbenic, Nessi Gomes. V intimnem okolju Hribarjeve dvorane Ljubljanskega gradu vam pripravljamo večer »za Dušo«.

40€

Vocal Odyssey delavnica z Nessi Gomes v Sloveniji

Hiša Lisjak, Na Jasi (Vransko) Miklavž pri Taboru 12, Tabor, Slovenija

Podajte se na vokalno popotovanje z edinstveno Nessi Gomes. “Vocal Odyssey” je transformacija, je globoko, a igrivo potovanje doživetega razkrivanja “skrivnosti” in zdravilnih razsežnosti nam lastnega in “v biti intimnega” glasbila – našega Glasu.

100€

Meditativni večeri Zavoda Glas / Prost vstop

Zavod GLAS Cesta 24. junija 23, Ljubljana, 1231, Slovenija

Vabljeni na skupinske vodene meditacije Zavoda Glas. Vsak prvi ponedeljek v mesecu bomo za vse, ki potrebujete odmik od ustaljenosti in rutine vsakdanjika, v dvorani Zavoda Glas prostor namenili vodenim meditacijam, ki so dostopne vsem in vsakomur, ki slednje želi ali potrebuje.

PROST VSTOP

Mir: Pogovorni večer v živo s p. Karlom Gržanom

Zavod GLAS Cesta 24. junija 23, Ljubljana, 1231, Slovenija

Toplo vabljeni na pogovorni večer v živo s patrom Karlom Gržanom in predstavitev njegove nove knjige z naslovom Mir. Dogodek bo potekal v intimnem ambientu dvorane Zavoda GLAS.

15 €

Potovanje opolnomočenja v Anglijo

Anglija

Pridružite se nam na čudovitem in drugačnem izkustvenem potovanju po Angliji, ki človeka usmerja v mistično in vabi v prebujanje lastnega Glasu.

Odmik kontemplacije v Prekmurju

Dom duhovnosti Kančevci Kančevci 38, Križevci, Slovenija

Vabljeni na 4 dnevno regenerativno kontemplacijo v Prekmurje - “Alkimija korenin mogočnega drevesa”. Na našem tokratnem odmiku se bomo posvetili predvsem praktičnim vajam in individualnemu delu vsakega posameznika z namenom uravnoteženja in krepitve našega prvega energetskega centra – korenske čakre.

250 € *program z nastanitvijo

Title

Go to Top