Jesenski odmik

27.-29. oktober 2023

Rabac, Istra

“VZPOSTAVLJANJE RAVNOVESJA in OPOLNOMOČENJA V ODNOSIH”

Tokrat se bomo na odmiku posebej osredotočali na VIBRACIJSKE POSTAVITVE v naših odnosih.

Prvenstveno v odnosu do sebe in svojih najbližjih, saj je okolje vibracij primarnega doma TEMELJ razvojnega odnosa do sebe, najglobljih intimnih in ostalih družbenih odnosov.

V prepletu slednjega kot posamezniki razvijamo tudi odnos do vsega obstoječega, znotraj brezmejnega časa in prostora, t.j. odnos do materije (hrana in druge dobrine, domovanje, ostalo imetje), odnos do poslovnega (so)delovanja, osebnega izraza (samostojna podjetniška pot), lastnega psihofizičnega počutja, ter odnos do osebnega opolnomočenja in napredka, ki posredno in neposredno VEDNO vključuje “ODNOS DO” …

Pogovorno in predvsem praktično se bomo sprehodili skozi vibracijske izzive trenutnih odnosov in skušali zasnovati razrešitve, morebiti celo večih generacij posamezne rodovine, za dobrobit sedanjih in prihodnjih rodov vas in vaših družin.

Družina je namenjena “druženju” ljudi, so-rodnikov. Pripadnikov “istega” rodu. Naj ne bi bila celica “učenja programov”, ki ustrezajo določeni skupini ljudi, ki se razmnožujejo z namenom izpolnjevanja družbenih in lastnih “ego” pričakovanj, temveč VAREN PROSTOR, v katerem se ti, v osnovi RAZLIČNI LJUDJE, lahko varno razvijajo in oblikujejo avtentičnost svoje Narave.

Posledice “na-vezanosti” in dedovanja vzorcev

DRUŽENJE je izraz svobode, VEZANOST (patologije odnosov, sporna dedovanja, izven zakonske intrige, nasilje, odvisnosti, laži, radikalne vzgojne metode, družbena pričakovanja itd.) pa nas postavlja v ODNOSE NESVOBODE in druženje preraste v “na-vezanosti” in obremenilne vibracije DRUŽIN, lahko tudi VEČIH GENERACIJ, ki se formirajo v “VEZNINE”.

Takrat v odnosih zavlada nejasna komunikacija, nesvoboda, izpolnjevanje tujih pričakovanj, zlorabe itd., ki iz roda v rod kreirajo življenja potomcev, polna posledičnih neravnovesij in patoloških situacij. S slednjimi se tekom življenja “trudimo ali še huje, NAUČIMO ŽIVETI” vse do trenutka, ko to ni več mogoče.

Zgodi se “STOP”. In mnogokrat sploh ne razumemo “ZAKAJ”.

Zavedati se moramo, da vibracija “vtisa, zapisa in spomina” ne odmre z zaključkom življenja nekega posameznika, ali z zaključkom kateregakoli odnosa, ampak se preoblikovana odraža skozi življenje in delovanje potomcev in novih odnosov, vse dokler se dokončno ne transformira in osvobodi.

Od trenutka spočetja ali začetka odnosa, dedujemo in prenašamo VZORCE VIBRACIJ iz vibracijskega biopolja naših prednikov, kar je vodilo večine naših nadaljnjih poti.

Mnogokrat se tudi fizično manifestirajo v obliki izraza bolezni ali ponavljajočih se vzorcev, za katere mnogokrat ne najdemo vzroka in pojasnila, saj snovna zgodovina z leti bledi. Enako velja v odnosih “ne družinskega” značaja.

Na odmiku ne bomo iskali “krivcev”, ampak priložnosti za razrešitev in osvobajanje NAŠE LASTNE NEMOČI in NESVOBODE.

Skozi skupinsko, kot tudi individualno delo, bomo raziskali zavedna in prav tako globoko nezavedna neravnovesja v odnosih rodbinskih preteklosti, ki se kažejo v sedanjosti. S pomočjo vibracijske postavitve ter tehnik sproščanja in ozaveščanja na večih ravneh, bomo poskušali približati lastno samozavedanje izvoru VZROKA in POSLEDICE za snovanje drugačnih in morebiti učinkovitejših poti nadaljnje osebne transformacije in opolnomočenja.

Prav skupinski proces nam bo skozi oči “drama terapije” omogočil pogledati “širše in globlje” ter nam omogočil priložnost ozaveščanja POMEMBNOSTI ZAVEDNEGA in ODGOVORNEGA sočutja, od-puščanja ter postavljanja novih okvirjev in osebnih meja.

Za tovrstno delavnico smo se odločili na podlagi večletnega individualnega dela s posamezniki, kjer se srečujemo z mnogimi, tudi večletnimi stiskami, bodisi zdravljenja ali psihofizičnega osvobajanja, kot tudi izzivi neuspeha “premika” in “samozavedanja” posameznikov. Nenazadnje terapevtsko delo vključuje tudi lastno, osebno izkustvo.

Mnogokrat sami ne zmoremo celostnega vpogleda in nimamo orodij ali zmožnosti, da bi se zavestno “zdravili” od znotraj navzven, saj se obdamo zgolj s posameznimi in delnimi razrešitvami podpore zunanjega značaja. Le te nas običajno odvrača od cilja in odgovornost preloži na/v nekaj ali nekoga, kar ne dosega Izvora našega problema in tudi ne doprinaša k razrešitvi in napredku.

Takrat obstanemo v vlogi žrtve in nemočno opazujemo življenje, ki se dogaja in odvija ne glede na naš “postanek”.

Vibracijske terapije in postavitve

Vibracijska terapija pomaga posamezniku, da se zavestno sooča s kompleksnostjo lastne poti in vpetosti v božanstvo makrokozmosa, kjer v slehernem trenutku vse živi, deluje in se transformira. Vsak “zakaj” ima svoj “zato” in sleherna “akcija” ima svojo “reakcijo”, ki v svetu žive vibracije – življenja, ne izpuhti v praznino in velik nič.

Potrebno je budno opazovati in sestavljati posamezne koščke velikega mozaika življenja v ZAVEDANJU, da le te poganja Sila fizikalnih zakonov, na katere lahko delujemo in kreiramo kvaliteto in pretočnost lastnega življenja.

Vibracijska konstelacija – postavitev pa nam pri tem pomaga z večjo osredotočenostjo in ciljno usmerjenostjo.

Da bomo lažje sestavili celoto “znanega in zavednega z neznanim in nezavednim”, moramo krepiti pozornost in jasnost zavedanja delovanja našega CELOSTNO POVEZANEGA TEMELJNEGA SISTEMA – “mind, body, spirit” oz. um, telo in duh (vibracija energije).

Skozi teorijo in prakso bomo spoznavali, kako so vsi prepleteni v CELICO (kot družino), kjer skupaj tvorijo našo celostno formo. Delujejo v sinergiji, če slednje vzpostavimo z usmerjeno pozornostjo in zavestno krepitvijo.

Um, telo in duh!

V kolikor krepimo le enega, ne zaobjamemo večje, povezane celote. Poruši se VIBRACIJSKI RED in “slike ne moremo sestaviti”, saj sistem ne deluje več za nas, ampak proti nam.

UM je vibracija, TELO je vibracija, DUH je vibracija.

Skozi predrugačene pristope in morebitne “nove” tehnike, bomo zasnovali tudi predrugačene ideje, smernice in konkretno skušali vzpostaviti “red in sistem” magnetiranja.

Vaja dela Mojstra, če Mojster dela vaje.

Krepitev in podpora pri sestavljanju “večje celote” nam olajša čas prehajanja iz neravnovesja v sinhrono, sinergično delovanje. Saj se prav v “stiskah in nelagodju” skrivajo priložnosti za napredek do razrešitve in opolnomočenja ter posledično boljših odločitev v odnosu do sebe in življenja.

Ko človek vzpostavi optimalno delovanje zavedanja, se vzpostavi tudi pomirjenost s seboj, večja pretočnost energije, lažje sprejemanje odgovornosti za lastno delovanje in t.i. napredek je zgolj logična posledica.

Komu je namenjen odmik?

Odmik je zasnovan z namenom POGLOBLJENE PODPORE na vaši poti, na kateri vam pomagamo tudi sicer, zavedno in budno v časih sprememb in nujnosti prilagajanja izzivom današnjega časa. Prav tako pa z Namenom podpore vsem tistim, ki se na to pot pogumno podajate.

Za vas bomo ustvarili varen prostor za skupinsko, individualno in tudi samostojno delo, zato je število mest OMEJENO.

Omogočili vam bomo SUPER INTENZIV v Rabcu, kjer bomo podprti tudi z vibracijo okolja največjih zdraviteljev Narave, zares usmerjeno, sproščeno delo ter dvodnevni INTENZIV v Sloveniji, ki bo potekal v Ljubljani, v dvorani zavoda Glas (Cesta 24. junija 23.), kjer bo vikend potekal prilagojeno celodnevnim seminarjem.

Mnogokrat potrebujemo podporo, občutek varnosti in sprejetosti, podporo vodenja in usmeritve ter odgovore na lastna vprašanja, možnosti za slednje pa se včasih izmuznejo.

Včasih tudi vam pot do individualnega srečanja deluje nepredstavljivo dolga in v slehernem trenutku vam tudi povsem človeško, ne zmoremo stopiti naproti.

Sedaj smo TUKAJ.
Dobrodošli “domov”.

“Dom ni tam, kjer ste se rodili; dom je tam, kjer postopoma prenehajo vsi vaši poskusi “pobega”. (Nagib Mahfuz)

In takšni so tudi naši ODNOSI.

Veseliva se potovanja z vami!

Barbara in Jure

PRIJAVA NA ODMIK

Odmiki opolnomočenja

Vsak človek občasno potrebuje odmik od vsakdanjika. Odmik v katerem pozabi na vsakdanje obveznosti in si vzame čas, da si prisluhne, ponovno poveže s svojim notranjim jazom, preveri svojo življenjsko smer ter se prepusti, da življenjska in vesoljna energija ponovno preplavita njegovo notranjost.

Vsi naši odmiki in oddihi so natančno premišljeni in nadgrajeni z našimi storitvami, ki so v pomoč in podporo pri osvobajanju ter sproščanju posameznika, njegovih izzivov in blokad.

Vabljeni, da se nam pridružite na tovrstnih odmikih, ki so vselej okrepljeni s skupinskim in individualnim osvobajanjem glasu ter podprti z energijo vesolja.

  • rabac1 4
  • rabac rdeca 2019 9

3-dnevni odmik opolnomočenja vodi

barbara vodnik zavod glas

Barbara Vodnik

Ustanoviteljica in lastnica Zavoda Glas & Holističnega ateljeja Voce divina

Barbara je večna raziskovalka glasbe in vpliva le-te na človekov psihofizični razvoj in energijski sistem. Slednjemu se zadnja leta poglobljeno posveča pri delu z ljudmi, ki zaradi stiske in nemoči ne zmorejo več uporabljati svojega glasu, bodisi za petje, govor ali osebni izraz, kar mnogokrat vodi do porušenega ravnovesja v telesu.

Mnogi jo označujejo, da je »šepetalka glasu«, saj je mnogokrat prav frekvenca glasu posameznika – govor, petje ali druge oblike izraza in delovanja, tisti ključ do skrivnosti, ki so vtisnjene v globoke zapise in spomine nezavednega. »Zgodi se čarobna alkimija preporoda«, pravi Barbara, terapevtka z zvokom in glasom.

Barbara bo na odmiku na voljo za individualne pogovore, svetovanja, podporo. Celostne terapije bo izvajala izjemoma za »izredne situacije«, glede na predhodni dogovor z njo osebno.

Nastanitev v Hotel & Casa Valamar Sanfior 4**** Rabac vključuje:

– 2x nočitev v dvoposteljni ali enoposteljni sobi s pogledom na morje
– Polni penzion v času bivanja (pričetek z večerjo v petek in zaključek s kosilom v nedeljo) ter koriščenje napitkov (voda, sok, pivo, vino) v času kosila in večerje
– Na voljo tudi vegetarijanski in veganski menu za vse tri obroke
– Pijača dobrodošlice
– Koriščenje notranjega bazena, wellness storitve (velike kopalne brisače), savne (finska, infrardeča), turška kopel, masažne kadi, relax cona, uporaba hotelskega fitness centra
– Parkiranje
– Wi-fi
– Živa glasba v lobby-ju hotela
– Bližina plaže z urejeno okolico, primerna za sprehode in kolesarjenje
– Turistična pristojbina
– Otrok do 12. leta brezplačno

CENA ODMIKA

program in nastanitev

369,00 €

Možnost plačila v 2 obrokih
do 25. 9. in 25. 10. 2023.

Doplačilo po želji:
Enoposteljna soba + 42,00 € / noč

PRIJAVA NA ODMIK

veselimo se

druženja z vami!

Vsi imamo Glas!
Naj bo slišan!

Prijave sprejemamo do zapolnitve mest.
Skupina je tokrat zaradi SUPER INTENZIVA manjša, zato priporočamo hitro prijavo.

Urnik programa in podrobnosti prejmete pred odmikom na vaš elektronski naslov.

Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo na dogodki@zavodglas.si ali 051 672 217.

Prijava na odmik

Za uspešno prijavo morajo biti izpolnjeni vsi podatki.
Za morebitno dodatno pomoč in informacije smo vam na voljo na dogodki@zavodglas.si.

Zgodbe ljudi

“Barbarin glas je poklon Stvarstvu! Njena mesečna meditativna srečanja podprejo fizična in energijska telesa vaše lastne manifestacije, da zmorete odpreti srce, zbistriti um in pogledati eni in edini resnici v oči. Priporočam iz vsega srca.”

Sara J.

“Barbara mi je s svojim neprecenljivim znanjem, glasbeno širino in globokim razumevanjem življenja pokazala, da je moj glas orodje, ki ga imam vedno pri sebi in mi lahko služi tudi pri razbijanju notranjih napetosti in vzpostavljanju ponovne harmonije v telesu.”

Simona V.

GLAS logo