Druženja & odmiki

Druženja, kjer smo slišani in sprejeti

Združevanje z namenom prepevanja pesmi, je bil včasih način povezovanja, osvobajanja in opolnomočenja ljudi, ki so na ta način krepili medsebojne odnose, gradili temelje lastne samopodobe in samozavesti. S pomočjo izpostavljanja so krepili svojo kreativnost, se soočali s tremo, morebitno potrebo po umiku in introvertiranosti. Mojstrili so strpnost do sebe in drugih ter na različne načine doprinašali izkustva tako v svoj, kot sočlovekov izrazni prostor. V zadnjih stoletjih je celotno kulturno življenje in izobraževanje doživelo velike spremembe, saj danes prepevamo manj kot kadarkoli doslej.

Aktualno

ODMIKI

Odmik kontemplacije v Prekmurju

Odmik kontemplacije v Prekmurju

20. junija - 23. junija

OSVOBAJANJE GLASU

KONCERTI

Nessi Gomes koncert

NESSI GOMES • Koncert “Na jasi”

12. avgusta ob 20:00 - 22:00

POGOVORNI VEČERI

Raznolikost skupinskih druženj

V Zavodu Glas so druženja namenjena vsem, ki potrebujete varno in podporno okolje za svoj izraz, trenutke zase, toplo dlan in razumevajoče vodstvo na poti osvobajanja Resnice lastnega Glasu. Druženja, ki prinašajo edinstvene izkušnje vodi Barbara Vodnik. Srčno vabljeni, da preberete več o raznolikosti skupinskih druženj in se nam morebiti pridružite, v kolikor začutite, da bi poleteli na krilih iskrene namere.

Meditacije &
čuječnost

Osvobajanje
glasu

Vokalne
meditacije

Holistično
petje

Individualno
solopetje

Odmiki opolnomočenja & izkustvena potovanja

Odmiki & potovanja

Vsak človek občasno potrebuje odmik od vsakdanjika. Odmik v katerem pozabi na vsakdanje obveznosti in si vzame čas, da si prisluhne, ponovno poveže s svojim notranjim jazom, preveri svojo življenjsko smer ter se prepusti, da življenjska in vesoljna energija ponovno preplavita njegovo notranjost.

Vsi naši odmiki in oddihi so natančno premišljeni in nadgrajeni z našimi storitvami, ki so v pomoč in podporo pri osvobajanju ter sproščanju posameznika, njegovih izzivov in blokad.

Vabljeni, da se nam pridružite na tovrstnih odmikih, ki so vselej okrepljeni s skupinskim in individualnim osvobajanjem glasu ter podprti z energijo vesolja.

Odmik kontemplacije v Prekmurju

Odmik kontemplacije v Prekmurju

20. junija - 23. junija

solsticiji & praznovanja

Kolesje leta

Kolesje leta je krog naravnih ciklov in praznikov imenovanih Sabathi – Yule, Imbolc, Ostara, Beltane, Litha, Lughnasadh in Mabon. Vsak izmed festivalov pripada specifičnemu delu leta in praznuje naravne cikle življenja in smrti, spreminjajoče letne čase ali cikel rojstva, rasti in razkroja. Štirje od osmih predstavljajo začetek letnih časov, saj označujejo prelomne dele leta povezane s Soncem (2 solsticija: Yule in Litha; in 2 enakonočji: Ostara in Mabon), preostali štirje pa predstavljajo vmesna polovična obdobja med dvema zaporednima sončevima festivaloma.

Kmalu objavimo praznovanje v sklopu Kolesja leta

Koledar dogodkov & odmikov