“Vocal Odyssey” z Nessi Gomes v Sloveniji

“Vocal Odyssey” z Nessi Gomes v Sloveniji

13. avgust 2024

Delavnica vokalnega popotovanja

Podajte se na vokalno popotovanje z edinstveno Nessi Gomes

“Vocal Odyssey” je transformacija, je globoko, a igrivo potovanje doživetega razkrivanja “skrivnosti” in zdravilnih razsežnosti nam lastnega in “v biti intimnega” glasbila – našega Glasu.

Na tem popotovanju se bomo morda prvič, morda ponovno, povezali s preprostim, prvobitnim in nam naravnim načinom izražanja našega prirojenega, resničnega in izvornega Glasu, ki sega onkraj sodb, travmatično bolečih prepričanj in omejujočih “pogojevanj”.

Skupaj bomo raziskovali in odkrivali globine Ljubezni in sprejemanja sebe, svoje izrazne esence, pri čemer nas bo Nessi vodila z mehkobo lastnega glasu in globino zvočnih melodij, v podporo in “smerokaz preboja” skozi lastne predstave, izkušnje in doživljanje Glasu ter nas tako, kar se da, približala našemu prvinsko, popolno nepopolnemu toku “človeškega”.

V zadnjih 8 letih je Nessi skozi svoje “igrivo”, a globoko iskreno delo delovala v Evropi, na Bližnjem vzhodu, v Avstraliji, Severni in Srednji Ameriki. Ganljivo je biti priča “delu Vesolja”, ki skozi božanske zvoke in frekvence glasu osvobaja “svobodo obstoja”, ki jo ima vsak izmed nas možnost izkusiti in izživeti skozi lasten glasovni izraz.

“Ne gre za to, da zvenimo čudovito, ampak, da smo resnični.”

“GLAS JE MOST DO NEČESA VEČJEGA, DO IZVORNEGA.”

Delavnica je namenjena VSEM, tako izkušenim pevcem kot tudi tistim, ki izkušenj z lastnim glasom še nimate. Naravno je občutiti in doživljati odnos s svojim edinstvenim, naravnim izražanjem, kateremu se premnogokrat v izziv postavljajo neravnovesja našega vsakdanjega življenja in odnosov.

Tovrstna delavnica je POTOVANJE, na katerem bomo skupaj potovali na krilih vibracije zvoka, glasu in melodij, kar je kot nalašč za vse, ki si želimo tudi na takšen način omogočiti ne le izkušnjo, temveč tudi dopustiti in si omogočiti PRETOČNOST ČUTENJA NAJGLOBLJE INTIME in si posledično ustvariti lahkotnejšo izkustvo notranjega miru in pomirjenosti na poti osebne rasti.

O Nessi Gomes

Nessi Gomes Slovenija

Nessi Gomes

Holistična glasovna terapevtka britanske akademije za zvočno terapijo

Nessi Gomes je glasbenica in skupinska moderatorka z diplomo (Hons) iz kreativnih ekspresivnih terapij v glasbi (2007) in certificirana holistična glasovna terapevtka britanske akademije za zvočno terapijo (The British Academy of Sound Therapy – BAST) na področju skupinske glasovne terapije (2014).

Rojeni na majhnem otoku Guernsey (Združeno kraljestvo), sta petje in glasba postali način spopadanja z zahtevnimi življenjskimi okoliščinami. Že v mladosti je odkrila “sposobnost transformacije nelagodja in neizrečenih čustev” z raziskovanjem zvoka in na ta način nadaljevala tudi svojo profesionalno pot, vse bolj in bolj “zakoreninjena” v osveščanje terapevtsko zvočnega izražanja.

Nessijina ustvarjalna “prelomnica” se je zgodila pred osmimi leti, ko se je za nekaj časa umaknila v skupnosti PachaMama v Kostariki. Narava tega kraja jo je celostno preoblikovala in poglobila njen pristop do glasbe, terapije in samozdravljenja.

V zadnjih 5 letih je Nessi delila svoje glasbene in glasovne odmike (voice retreats) v 25 državah. Oktobra 2016 je izdala svoj debitantski album “Diamonds & Demons” in prejela nagrado “Best of British Unsigned ženska izvajalka za leto 2016”.

Ambasadorka “glasovne zvokoterapije” se veseli

druženja z nami!

URNIK

torek, 13. avgust 2024

11:00 – 13:00 – prihod in registracija udeležencev

11:00 – program Zavoda Glas in Holističnega ateljeja Voce divina z gosti

13:00 – pričetek delavnice z Nessi Gomes

15:00 – kosilo

16:00 – nadaljevanje vokalnega popotovanja z Nessi Gomes

18:00 – zaključek delavnice

18:30 – združeni program z Nessi Gomes, Zavodom Glas in Voce divina

 

PODROBNOSTI O PROGRAMU PREJMETE PRED DELAVNICO. URNIK JE FLEKSIBILEN IN SE PRILAGAJA DINAMIKI SKUPINE.

CENA DELAVNICE

VOCAL ODYSSEY

130,00 € early bird

150,00 € redna cena

Cena vključuje:

– program Zavoda Glas in Holističnega ateljeja Voce divina
– celostno delavnico vokalnega popotovanja z Nessi Gomes
– pogostitev z izbranim menijem (veganski, vegetarijanski, mesni)
– čaroben ambient sredi neokrnjene narave
– drobna presenečenja

Prijava na delavnico je obvezna.
Število udeležencev je omejeno.

Lokacija delavnice

HIŠA LISJAK, Na jasi

MIKLAVŽ PRI TABORU 12
3304 TABOR
(Vransko)
Slovenija

TOPLO VABLJENI V ČAROBEN AMBIENT,
kjer vam bomo pričarali nepozabno doživetje zlitja Narave, Glasbe in gostoljubja.

Intervju po koncertu v Ljubljani 2023, Revija Jana

Nessi Gomes Revija Jana 2023
Izkušnje ljudi

“Delavnica mi je pokazala nov način zvočnega in zdravilnega dela. Nessi je ustvarila varen in mehak prostor, kjer sem se lahko preprosto prepustila in bila. Izkusila sem zelo globoko in smiselno potovanje, brez napora ali strahu, na najbolj preprost, zabaven, mehak in ljubeč način.

Julia

“Mistično potovanje v globine srca in duše. Biti z Nessinimi vibracijami in glasbo je resnično darilo.”

Micole

Za morebitno dodatno pomoč in informacije smo vam na voljo na dogodki@zavodglas.si.

Nessi gomes koncert
Nessi Gomes Koncert Na jasi
GLAS logo