Blog2024-06-11T19:47:54+01:00

Blog

O Glasu, holističnem zdravljenju, meditacijah, kolesju leta …

PRIDRUŽITE SE NAM, DA OBUDIMO LEPOTO

skupinskega petja, meditacij in druženja

  • mabon jesensko enakonočje

MABON – Jesensko enakonočje: So želje obrodile sadove?

23. septembra, 2023|

Zagotovo se bo med nami našel nekdo, ki z lahkotnostjo v srcu pomaha poletju v slovo in se odpre energijam jeseni. Z mislijo na lepote, ki jih prinaša jesen, poskušajmo dati na stran vse, kar bomo od poletja pogrešali; morje, sonce … Neizmerno me veseli pogled na barvitost dreves, jutranji pozdrav meglic, ki se valijo čez hribe, ...

  • nessi gomes slovenija

Intervju z Nessi Gomes: “Naj se skozi glas izrazijo vse barve tega, kar smo.”

20. septembra, 2023|

V sklopu svoje evropske turneje je v Slovenijo prvič prišla svetovno priznana glasbenica Nessi Gomes! Odzvala se je na povabilo Barbare Vodnik, ustanoviteljice Zavoda Glas in Holističnega ateljeja Voce divina. Koncert se je odvil 16. septembra na Ljubljanskem gradu. Preberite si nekaj besed, ki jih je podelila pevka portugalsko-britanskega rodu.

  • lammas kolesje leta

LAMMAS – Praznovanje žita: Refleksija prvega polletja

1. avgusta, 2023|

Naj bo čas, ki prihaja namenjen refleksiji. Razmislite o svojem upanju in svojih strahovih. Oglejte si vse, kar ste izkusili v prvi polovici leta. Na list papirja lahko zapišete vse, kar ste manifestirali v tem času in papir položite na svoj oltar. Čas je, da žrtvujemo svoj zunanji jaz, se poslovimo od cikla zunanjega potovanja in se počasi pripravimo na cikel notranjega potovanja. To je pomemben blagoslov.

Naslednji dogodek

Odmik kontemplacije v Prekmurju

20. junija - 23. junija

Ostanimo v stiku

V kolikor vas zanimajo naše vsebine, se prijavite na naše e-novice. Poskrbeli bomo, da boste obveščeni o vseh dogodkih in novostih.

Title

Go to Top