GLAS logo
GLAS logo
Blog2023-09-09T22:28:10+01:00

Blog

Izberi svoje druženje

V Zavodu Glas so druženja namenjena vsem, ki potrebujete varno in podporno okolje za svoj izraz, trenutke zase, toplo dlan in razumevajoče vodstvo na poti osvobajanja Resnice lastnega Glasu. Druženja, ki prinašajo edinstvene izkušnje vodi Barbara Vodnik. Srčno vabljeni, da preberete več o raznolikosti skupinskih druženj in se nam morebiti pridružite, v kolikor začutite, da bi poleteli na krilih iskrene namere.

PRIDRUŽITE SE NAM, DA OBUDIMO LEPOTO

skupinskega petja, meditacij in druženja

POGLEJ AKTUALNE DOGODKE & ODMIKE

Blog

  • mabon čarovnice

SAMHAIN – Keltsko novo leto: Kdo so v resnici čarovnice?

31. oktobra, 2023|

Skozi leto nas spremljajo raznoliki prazniki, vsak s svojim čarom. V tem času vstopamo v zadnji praznik (sabath) v sklopu »Kolesja leta«, v keltsko novo leto, imenovano Samhain (izgovori se souin ali sauin). Poznan tudi kot čarovniško novo leto. V tokratnem blogu pišem o zelo posebnih ženskah, ki bi jih lahko poimenovali modre ženske, čarovnice, zdravilke … Z vami podelim tudi ritual, ki ga lahko opravite 31. 10. – na dan, ko nastopi Samhain.

  • mabon jesensko enakonočje

MABON – Jesensko enakonočje: So želje obrodile sadove?

23. septembra, 2023|

Zagotovo se bo med nami našel nekdo, ki z lahkotnostjo v srcu pomaha poletju v slovo in se odpre energijam jeseni. Z mislijo na lepote, ki jih prinaša jesen, poskušajmo dati na stran vse, kar bomo od poletja pogrešali; morje, sonce … Neizmerno me veseli pogled na barvitost dreves, jutranji pozdrav meglic, ki se valijo čez hribe, ...

  • nessi gomes slovenija

Intervju z Nessi Gomes: “Naj se skozi glas izrazijo vse barve tega, kar smo.”

20. septembra, 2023|

V sklopu svoje evropske turneje je v Slovenijo prvič prišla svetovno priznana glasbenica Nessi Gomes! Odzvala se je na povabilo Barbare Vodnik, ustanoviteljice Zavoda Glas in Holističnega ateljeja Voce divina. Koncert se je odvil 16. septembra na Ljubljanskem gradu. Preberite si nekaj besed, ki jih je podelila pevka portugalsko-britanskega rodu.

Naslednji dogodek
KOLEDAR DOGODKOV
Ostanimo v stiku

V kolikor vas zanimajo naše vsebine, se prijavite na naše e-novice. Poskrbeli bomo, da boste obveščeni o vseh dogodkih in novostih.

PRIJAVA NA E-NOVICE
Go to Top