Zgodbe iz Rečnikove hoste: Tudi živali imajo svoj Glas!

Čuteča bitja narave

“Dokler človek v sebi ne odkrije ljubezni do živali, del njegove duše ostaja neprebujen.”

Z vibracijsko medicino v podporo živalim

V holističnem ateljeju Voce Divina delujemo v dobrobit vseh čutečih bitij in celostno pristopamo k vzpostavljanju ravnovesja telesnega, energijskega in duhovnega sistema.

Pomagamo tudi živalim, ki so del našega življenjskega prostora in s svojo vibracijsko strukturo doprinašajo v skupno, v celostno. Ker smo vsi združeni v elektromagnetnem polju Narave, slednje kliče po nujnosti reda in sinergije na področjih zdravja, odnosov, delovanja, izražanja in zavedanja.

Pot vibracijske medicine nas dnevno bogati z globokimi spoznanji o nujnosti ravnovesja večih aspektov življenja, saj vse medsebojno vibrira v harmoniji/disharmoniji danega.

“Le zdrav duh, z zdravimi mislimi, besedami in dejanji lahko biva v “zdravem” telesu in se odseva skozi medosebne odnose znotraj žive in nežive Narave. Vse je vibracija časa in prostora in čuteča bitja so spremljevalci in soustvarjalci te brezmejne, a hkrati (pre)kratke poti, katero skupaj z nami doživljajo in (pre)oblikujejo.”

Skozi zavestne odnose se porojeva zdravilna sinergija dobrobiti, ki nemalokrat daje uvide in spoznanja prav skozi morebitno porušeno ravnovesje lete. 

Zato v Holističnem ateljeju sledimo načelu celostnosti, Resnice in Reda, v spoštovanju matere Narave in univerzalne Sile življenja, ki nas vodi po poti osvobajanja do trenutka lastnega izraza. Izvajamo diagnostiko in podporne terapevtske pristope, ki nas po korakih postavljajo v ravnovesje Namena obstoja in nam omogočajo lažje potovanje skozi izzive zemeljskega življenja.

Svet se ni zgodil “včeraj” in ne more se preobraziti “jutri”. Pot zahteva zavedanje in predanost, predvsem pa doslednost in spoštovanje do vsega danega. Ni hitrih poti, so pa poti, ki so vredne časa in prisotnosti. Le-te nam prinašajo trajne spremembe, ki tekom trajanja postajajo nova Zavest in novo doživljanje.

Planet ni naša last in vsi, ki na njem prebivamo, imamo svoje mesto in svoj Glas, kar je nujno potrebno zavedanje za celostno in kvalitetno življenje. Varnost in obilje (zdravja, domačega ognjišča, hrane, materialne preskrbljenosti …), odnosi (primarni in partnerski, rodovine družinskih konstelacij, lastnega sebstva in poslanstva, kariera in udejstvovanje …), osebna moč in izraz ter zavedanje so smernice in PRAVICA naše “zdrave” poti, na kateri se srečujemo tudi s čutečimi bitji.

VSI SMO VREDNI BITI VIDENI in SLIŠANI!

V sodelovanju z Zavodom Glas se zavzemamo za Zavest “IMETI GLAS” in z njim jasno dolžnost  živeti in delovati v varnem okolju ravnovesja in blagostanja. Skupaj iščemo odgovore na vprašanja KAKO in ZAKAJ, skupaj skrbimo za OPOLNOMOČENJE in NAPREDEK!

Zato smo navdušeni, da smo lahko podprli rojstvo in Namen “Košatorepke”, ganljive otroške knjige o izgubljeni muci, ki išče dom in pripadanje.

Izjemna pisateljica Karmen Kukovič zavestno snuje Zgodbe iz Rečnikove hoste na način prebujanja in ozaveščanja otrok in odraslih, kar nas navdušuje, saj IMA GLAS!

Ne le svoj Glas, ampak Glas tistih, ki niso slišani v hrupu sodobnega.

Njen GLAS je GLAS NARAVE, GLAS ŽIVALI, GLAS SPREMEMBE, GLAS PRIHODNOSTI.

Premišljeno in zavestno vzgaja in prevzgaja ter seje semena prihodnosti v srca sedanjosti. Spodbujamo “moč pripovedovanja zgodb” pri osvobajanju, zdravljenju in negovanju človeške miselnosti, telesa in duha. “Košatorepka” čudovito ujame Bistvo le-tega!

Skozi očarljive dogodivščine Košatorepke bralci niso le zabavani, ampak tudi navdihnjeni, da na svet pogledajo skozi oči sočutja in zavedanja.

Slednje se prepleta tudi skozi naše poslanstvo delovanja, kjer skozi mnoge dejavnosti in procese dela skušamo doseči prav to. V prvi vrsti do sebe, nato pa do vseh in vsega, kar nas bogati in spremlja na poti življenja in delovanja.

Še posebej delujemo v duhu krepitve zavesti pravih vrednot in spoštovanja vseh čutečih bitij. Z donacijami na poti našega delovanja si prizadevamo “pustiti sledi” v življenju tistih, ki potrebujejo pomoč.

“Košatorepka” podaja edinstveno priložnost, da podpremo “ozaveščanje”, v katerega globoko verjamemo!

Prav tako kot vodimo mi slehernega posameznika na poti k harmonizaciji in opolnomočenju, upamo, da bo “Košatorepka” svetilnik zgleda, upanja in navdiha za mlade bralce.

Bodimo seme, bodimo sprememba, ki jo želimo videti v svetu!

S podporo “Košatorepki” ponovno potrjujemo našo zavezanost holističnemu blagostanju, sočutju in prepričanju, da si vsako bitje zasluži “miren dom”, ki je tam, kjer je mirno srce.

Naša odločitev za podporo “Košatorepki” izhaja iz naše predanosti vsemu, kar obstaja, vsemu, kar je in kar ima GLAS.

V upanju, da bomo slišali Glas muck in kužkov ter vseh osamljenih živih bitij, ki dan za dnem upajo na svoj “za vedno dom”, Glas tistih, ki dan za dnem pomagajo in se na svoj način trudijo opolnomočiti njihova življenja, Glas Narave, da smo vsi prebivalci njenega varnega objema in nenazadnje Glas Življenja, smo PONOSNO PODPRLI PROJEKT POMOČI Društvu za lepše mačje življenje Vojnik in Zavetišču Horjul!

Vsi smo vredni, vsi IMAMO GLAS – BOŽANSKI GLAS!

Hvala Karmen za sodelovanje!

Društvo za lepše mačje življenje Vojnik Zavetišče Horjul

NE ZAMUDITE NOVIH MAJHNIH

skrivnosti življenja!

In bodite obveščeni o aktualnih dogodkih.