Vokalne meditacije »NOTRANJI GLAS« nas skozi izpevanje svetih pesmi, manter, sporočilnih besedil in besed zahvale, ob spremljavi inštumentov, ki vibracijo slednjega povzdignejo v povsem drugačne dimenzije doživljanja, osvobajajo energijskih zastojev in blokad, energizirajo energijski sistem s čisto in človeku ustrezno vibracijo zvoka, glasu ali zvočno-svetlobno frekvenco, osrediščajo in harmonizirajo ter nudijo sprostitev in pretočnost izjemnih razsežnosti, ki v svojem delovanju ugodno vplivajo na naše celotno psihofizično počutje.

Petje odpira srce, srce pa odpre vsa vrata.

  • Vokalna umetnost človeku ponovno omogoča srečanje z duhovnim središčem, z notranjim bistvom, s svojo resnico, zato vabljeni vsi, ki se slednjega zavedate in se v občutju slednjega želite napolniti in samoosvobajati.

S petjem v varnem objemu skupinske dinamike se lahko človek dvigne nad meje telesnosti, najde vez s svojim duhovnim bitjem, vodstvom in s svojim bližnjim tako, da uporablja telo kot inštrument in skozenj ustvarja frekvence in vibracije prihajajočega »jutri«.

  • Petje v skupini ustvarja sozvočje; več teles kot inštrumentov skupaj, pomeni »več inštrumentov« in več inštrumentov SKUPAJ je »orkester«. Orkester pa ustvarja naravno zvočno kuliso, ki več kot blagodejno vpliva tako na telo, kot na vibracijo v nas in okoli nas, zato vabljeni vsi, ki si želite soustvarjati prečudovito harmonično vibriranje.

Glas, zvok in melodija krožijo ter se vračajo v svoj »izvor«, zato, če zmoreš poleteti na krilih iskrene namere in globokega hrepenenja, toplo vabljena, toplo vabljen. Poletimo skupaj.