MEDITACIJA je globoka umska in telesna sprostitev, predvsem pa je skrbno izbran »čas zase«. Je tehnika – pristop ali več njih, s katero osvobajamo »napetosti in zastaline«, da lažje vzpostavimo stik s samim seboj, sproščamo nevrološke funkcije in si omogočamo CELOSTNO regeneracijo celotnega telesa in duha.

ČUJEČNOST ni le »tehnika«, pač pa je PROCES spoznavanja, sprejemanja in spremembe. Zavedanje tega nam omogoča, da lahko izstopamo iz ustaljenega načina delovanja in si omogočamo nove izkušnje.

Vadba čuječnosti nam omogoči videti stvari na drugačen, svež način in lahko poveča občutek zaupanja v to, da nam je na voljo več možnosti in več moči za soočanje z različnimi življenjskimi izzivi.

Meditacija in čuječnost »LA VOCE« je etična v skladu z univerzalnim elektromagnetnim poljem in je varna metoda osvobajanja in osebnega opolnomočenja, ki poteka v vnaprej energijsko očiščenem prostoru in zajema frekvenčno vibratorni sistem celotnega energijskega sistema človeka, kot tudi njegovega fizičnega telesa, zato je primerna za:

  • vse tiste, ki si želijo podpore pri vadbi čuječnosti in na poti meditativnega osvobajanja ter se zavedajo pomena notranje umirjenosti in vpliva le te na fizično zdravje.

Vsak udeleženec meditacij se najprej nauči pravilnega, sproščenega in zavestnega dihanja in spozna, da lahko z zavestnim dihanjem vpliva na številne procese v svojem telesu, zato je zelo primerno za:

  • vse, ki se z dihalnimi tehnikami želite pobližje spoznati in si z usvajanjem slednjih krepiti svoj respiratorni sistem, kot tudi podpreti svoj energetski sistem pri kreiranju notranje harmonije.

Pomembno je kontinuirano vztrajati in tako krepiti tudi moč volje, zato dobrodošli vsi, ki se zavedate, da so to vaši koraki, vaše poti.