Potovanje opolnomočenja v Anglijo

Potovanje opolnomočenja v Anglijo

11.-18. maj 2024

Cornwall & Somerset

V iskanju sebe in božanskega v sebi se neredko intuitivno odpravljamo na kraje, ki oddajajo posebne vibracije.

Nemalokrat nas nagovorijo zgodbe preteklosti in zgodovinskih dejstev, žive Besede knjig in potopisov, mnogokrat tudi priporočila Učiteljev in Vodnikov.

Človek, materializirana zgodba “vtisov, zapisov in spominov”, vedno znova išče in raziskuje, da bi “razumel” svoje občutke, da bi nahranil Duha, da bi se “spomnil Izvorne Resnice”.

Kot “otrok” Matere Narave, Zemlje, je prežet z božansko vibracijo univerzalnega elektromagnetnega polja snovnega in nesnovnega, žive in nežive narave. Ta ga z bogastvom samoohranitvenega transformiranja vedno znova nagovarja in spodbuja k samozavedanju lastnih zmožnosti, saj je do potankosti izoblikovan po podobi svoje matere, ki je VEDNO TUKAJ ZANJ, ko jo potrebuje ali želi obiskati.

Tudi ta Univerzalna Mati ima več nivojev in plasti energijskih sistemov in vrtincev (čaker), ki nam omogočajo življenje na tem planetu in s svojo objemajočo vibracijo vabijo in navdihujejo, da se podamo na pot ter se poglobljeno zlijemo s to veličino “časa in prostora”.

Mnogo je zapisanega o energijskih vrtincih – čakrah sveta, ki neumorno živijo, delujejo in se nenehno samoobnavljajo ter nas tako na vseh nivojih “spodbujajo k Življenju TUKAJ in SEDAJ”. “Z zgledom neumrljivosti” nam vlivajo moči in podajajo “orodja”, da se oblikujemo v najboljšo različico sebe in lastnega “Namena”.

Potujemo skozi življenje z Namenom doseganja realizacije notranje Resnice, pri čemer je vibracija pretočne Energije ključ do Izpolnitve utelešenja in prizemljene materializacije.

Kje drugje, kot v ljubečem naročju Matere, se otrok spočije, nahrani in opolnomoči za nadaljnje poti?

Ko se privije k njenim prsim in PRISLUHNE “bitju njenega srca”, se energija sproščeno pretoči in prodre do najnižjega – zemeljskega – ter se nato spet vrne k najvišjemu – božanskemu. Še posebej, če je to objem Izvorne Matere, kreatorke v Ljubezni z Očetom Univerzumom.

Zato ni nenavadno, da mnogi popotniki opisujejo, da so energijski centri matere Zemlje kot “stopnice do Božanskega srca”.

Zapisi prednikov pričajo, da ko se podamo na mesta energijskih vrtincev Matere Zemlje ter ji v iskreni ponižnosti zašepetamo srčno zahvalo, prošnjo, namero Božanskemu, podeseterimo pretočnost vibracije Energije, ki kreira in osvobaja.

Zato človek že od nekdaj ohranja potovanja, romanja, daruje zahvale in izvaja rituale v samem središču obstoja te Veličine, ki ga polni z Ljubeznijo in Življenjem. O tem ostajajo zapisi velikih starodavnih modrecev, ki so slednje opisovali kot “ustrezna mesta za verovanje in slavljenje”, iz katerih so vzklila tudi mnoga verstva in religije.

Poti je bilo in je še vedno mnogo, Resnica pa je ena sama in vsak jo mora izkusiti sam, da jo lahko “razume”.

Prav tako kot ima naše telo sedem osrednjih energetskih centrov, je tudi na zemeljski obli sedem glavnih energetskih središč.

VABIMO VAS, da skupaj z nami obiščete SRCE NAŠE LJUBLJENE ZEMLJE – srčno čakro sveta – “Glastonbury Tor”.

Ko se sreča vibracija srca človeka z vibracijo srca matere Zemlje, v stičišču energij sveta, prežetih z zgodovino premnogih izrečenih “misli, besed in dejanj”, v imenu Najvišjega dobrega, trenutek v času preprosto obstane in zgodi se čarobna alkimija NOVIH PRILOŽNOSTI in ZAČETKOV.

V kolikor SI DOVOLJ (ZA)UPAMO in se DOPUSTIMO VODITI TOKU ŽIVLJENJA, ki se vedno prične s PRVIM KORAKOM OSEBNE ODLOČITVE in LASTNE ODGOVORNOSTI.

Bi se podali na to pot z nami?
“Glastonbury Tor”- Anglija (Velika Britanija)

Dobesedni prevod besede “tor” iz keltščine pomeni “stožčast hrib”, z njim pa so povezane številne keltske in druidske legende ter legende o kralju Arturju in Vitezih okrogle mize. Obstaja verovanje, da je bil na tem območju Avalon, otok iz legende o kralju Arturju.

To je osrednji energetski vrtinec, ki kot SREDIŠČE VSEGA, vibrira in vpliva tudi na vse druge vrtince sveta, kot tudi vrtince svojega otroka – ČLOVEKA.

V mikrokozmičnem telesu človeka ima to vlogo vibriranja in vplivanja na vse energijske centre NAŠE SRCE. Kadar vibrira v odprtosti in sprejemanju, medsebojni zavedni sopomoči in ponižnosti do življenja, oddaja močno torzijsko polje, ki zdravi tudi najhujša “obolenja” telesa in duha.

8-dnevni program potovanja

1. dan

Zbor v Ljubljani in prevoz do odhodnega letališča (Dunaj/Benetke). Prijava in polet proti Bristolu. Prevoz v okolico Batha in ogledi podeželja na poti vključujoč neolitsko grobnico v Littletonu. Namestitev, nočitev.

2. dan

Zajtrk. Okrepčani se bomo podali na odkrivanje starodavnih pomnikov jugozahodne Anglije. Najprej si bomo ogledali največji kamniti krog z okopom v Avebury-ju, katerega premer je kar zavidljivih 331m. Po občudovanja vredni izkušnji pa nadaljujemo k še slovitejšemu – Stonehenge. Kosilo na poti. Obiskali bomo tako ekshibicijski center Stonehenge, kot tudi kamnito strukturo kroga. Po želji se lahko po nekdanji neolitski osi sprehodimo tudi do Woodhenge, podporne obredne strukture (cca1uro). Po ogledih še prevoz proti Salisbury-ju. Namestitev in nočitev.

3. dan

Zajtrk. Najprej si bomo ogledali katedralo v Salisbury-ju, katera se ponaša z najvišjim zvonikom (123m) v deželi, kot tudi z eno od 4ih izvodov Magna Carta Libertatum. Po ogledu čudovite katedrale sledi pričetek najdaljše poti na našem potovanju, ki pa jo bomo začinili z obiskom ene od mitskih lokacij Arturjevega Camelota. Na vrh neolitskega gradišča se bomo povzpeli peš, z vrha pa nas bo navduševal tudi čudovit razgled nad Somersetom. Nato se bomo mimo Exeterja odpeljali skozi čudoviti park narave – Dartmore. Postanki na poti in kosilo. Proti večeru prispemo v okolico Plymoutha. Namestitev in nočitev.

4. dan

Zajtrk. Usmerili se bomo proti zahodu. Na poti k legendarnem Tintagelu se bomo ustavili na idiličnem podeželju, katerega krasi čudoviti kamniti krog Hurlers. Po obisku še nadaljevanje poti do Tintagela. Sprehodili se bomo do ostankov nekdanje utrdbe in prehodili moderni most. Na otoku si bomo ogledali ostanke srednjeveške poselitve ter kip Gallosa, posvečen vladarjem Cornwalla, mnogi pa kip enačijo kar z Arturjem samim. Otok je še posebej mističen, saj se ponaša tudi z domnevno lokacijo Merlinove votline. Večerja pa bo nocoj v posebnem ambientu graščine Camelot castle. Namestitev in nočitev v okolici.

5. dan

Zajtrk. Okrepčani se bomo sprehodili po Tintagel klifu in klifu pri Boscastlu. Obisk muzeja čarovništva in magije v Boscastlu. Po ogledih in pred nadaljevanjem še kosilo. Vožnja preko slikovitega Cornwalla v Bridgwater. Namestitev in nočitev.

6. dan

Zajtrk. Nato nadaljevanje vožnje v Glastonbury. Najprej bomo obiskali baziliko (oziroma njene ruševine), kjer se po eni od legend nahaja tudi Arturjev grob. Malce prosto v mestnem središču za morebitne nakupe suvenirjev. Sledilo bo kosilo. Nato ogled svetega izvira in parka Challice well, za konec bogatega dne pa še vzpon na Tor. Namestitev v okolici in nočitev.

7. dan

Zajtrk. Dan nam bo popestrila vožnja skozi Chedar gorge, od koder izvira istoimenski sloviti sir. A pokrajina je poznana predvsem po čudoviti soteski polni votlin in presunljivih zavojev. Kratek pohod in obisk ene od votlin. Kosilo v času ogledov. Namestitev v okolici in nočitev.

8. dan

Zajtrk. Prevoz na letališče in polet nazaj. Še transfer do Ljubljane.

Priprava in organizacija potovanja VARD Turizem d.o.o.

Program izkustvenega potovanja vodi

barbara vodnik zavod glas

Barbara Vodnik

Ustanoviteljica in lastnica Zavoda Glas & Holističnega ateljeja Voce divina

Barbara ni le večna raziskovalka glasbe in vpliva le-te na človekov psihofizični razvoj in energijski sistem, ampak tudi srčno predana in goreča raziskovalka starodavne angleške zgodovine in velika poznavalka Kraljevine Anglije.

Zadnja leta se poglobljeno posveča delu z ljudmi, ki zaradi stiske in nemoči ne zmorejo več uporabljati svojega glasu, bodisi za petje, govor ali osebni izraz, kar mnogokrat vodi do porušenega ravnovesja v telesu. Mnogi jo označujejo, da je »šepetalka glasu«, saj je mnogokrat prav frekvenca glasu posameznika – govor, petje ali druge oblike izraza in delovanja, tisti ključ do skrivnosti, ki so vtisnjene v globoke zapise in spomine nezavednega. »Zgodi se čarobna alkimija preporoda«, pravi Barbara, terapevtka energijsko – vibracijske medicine.

Barbara bo ves čas potovanja nudila vibracijsko oporo vsem udeležencem. Na posameznih mestih osrčja starodavne Anglije bo izvajala poglobljene, vodene vibracijske harmonizacije in konstelacije ter krajša individualna svetovanja za opolnomočenje in osebno rast.

Najave za individualna svetovanja so obvezna zaradi organizacije tekom potovanja. Podrobnosti programa prejmete ob prijavi.

Storitve vključene v potovanje:

– Povratni prevoz iz Ljubljane do odhodnega letališča (Dunaj/Benetke)
– Polet do Bristola in nazaj s taksami in oddano prtljago (1 kos do 15 kg in 1 kos ročne prtljage do 7kg)
– 7x nočitev z zajtrkom v hotelih in gostiščih 3*** z zasebnimi kopalnicami
– 1x večerja v Camelot Castle
– 6x kosilo v času ogledov v pubu ali restavraciji
– Vsi navedeni zunanji in notranji ogledi z vstopninami (Stonehenge, Salisbury katedrala, Tintagel grad, muzej Boscastle, Glastonbury abbey, Chalice well, Cheddar gorge)
– Spremstvo slovenskega vodje poti in lokalno vodenje
– Prevoze s kombiji po trasi v Angliji
– Spremljevalne voznike
– Vse cestnine in parkirnine
– Osnovno nezgodno zavarovanje
– Asistenca Coris osnovni
– Priprava in organizacija potovanja pod vodstvom VARD Turizem d.o.o.
– Program izkustvenega potovanja pod vodstvom Barbare Vodnik

CENA POTOVANJA

z vsemi vključenimi storitvami

2.275,00 €

Možnost plačila v 7 mesečnih obrokih
od 30. 9. 2023 do 30. 3. 2024.

Doplačila po želji:
Enoposteljna soba + 430€
Riziko odpovedi (samo ob prijavi) + 116€

Za vstop v Anglijo je potreben potni list.

veselimo se

potovanja z vami!

Pridružite se nam na čudovitem in drugačnem izkustvenem potovanju po Angliji, ki človeka usmerja v mistično in vabi k prebujanju lastnega Glasu.

Rok za prijave do 4. 10. 2023.

Za morebitne dodatne informacije smo vam na voljo na dogodki@zavodglas.si ali 051 672 217.

Prijava na potovanje

Doplačila

Za uspešno prijavo morajo biti izpolnjeni vsi podatki.
Za morebitno dodatno pomoč in informacije smo vam na voljo na dogodki@zavodglas.si.

Zgodbe ljudi

“Barbara mi je s svojim neprecenljivim znanjem, glasbeno širino in globokim razumevanjem življenja pokazala, da je moj glas orodje, ki ga imam vedno pri sebi in mi lahko služi tudi pri razbijanju notranjih napetosti in vzpostavljanju ponovne harmonije v telesu.”

Simona V.

“Barbarin glas je poklon Stvarstvu! Njena mesečna meditativna srečanja podprejo fizična in energijska telesa vaše lastne manifestacije, da zmorete odpreti srce, zbistriti um in pogledati eni in edini resnici v oči. Priporočam iz vsega srca.”

Sara J.

GLAS logo